torstai 7. helmikuuta 2013

Ofelia odottaa ihmeitä sateenkaaren juurella

Seitsemäs päivä on hyvä päivä muuttaa uuteen blogikotiin! Laterna magica koki kuoliniskunsa vuodatuksen uudistuksessa ja (yhtään liioittelematta) maailman kauneimman blogipohjan tuhoutumisessa. Ja koskapa olen jo luopunut parisuhteesta, liiasta tavarasta, vanhasta vaatetyylistä, liioista kiloista - ja ehkä jostain muustakin mitä en vain nyt muista - on aika luopua myös aikansa eläneestä blogista ja aloittaa kaikki alusta. Tämä on kolmas blogini, ja kolmas kerta toden sanoo. Huikeat on tavoitteet muutenkin (tälle vuodelle ja elämälle), joten tästä tämä lähtee... Odotellaan ihmeitä!

Toivottavasti opin käyttämään bloggeria niin hyvin että saan tästä pian itseni näköisen blogin. Henkilögalleria säilyy ennallaan, en hyvänen aika pysty keksimään uusia pseudonyymejä kaikille! Ainoastaan Pakkomielle saa uuden nimen: Oberon. (Ja koska Titania on edelleen vankasti olemassa, en nyyh ja niisk sentään, varmaankaan saa paljon syytä Oberonista kirjoittaa.)

Elän edelleen huuhaavaihetta eli odottelen valokuviin enkelipalloja, viestejä henkioppailta ja olen menossa käymään meediolla, joten ehkä tästä tosiaan tulee erilainen blogi kuin Musta Teatteri olikaan!


7 kommenttia:

 1. No niin, onnea matkaan - mulla on Blogger toiminut hyvin, mutta mie en ole niin kiinnostunut sen ulkomuodosta, joten en osaa sanoa miten hyvin taittuu vaatimuksiin. Mutta toimii kyllä kuin junan vessa muuten, sanoisin.

  VastaaPoista
 2. Jee, ensimmäinen lukija! :) Ja kiitos kiitos. Esteettisyys ja ulkomuoto on aina tärkeää... Ja vaikuttaisi tämä paremmin toimivan kuin junan vessa. :D

  VastaaPoista
 3. Onnea uuden osoitteen johdosta! :) Mäkin tykkään bloggerista, enimmäkseen. Erityisesti lukijana tykkään siitä kun olen laiska ja on kiva kun (melkein kaikki - ja nyt sinun siirryttyä myös tänne yhä enempi) lukeminen on samassa taskussa.

  VastaaPoista
 4. tervetuloa bloggeriin muru!
  nopsasti kotiudut tänne, ja blogista saa halutessaan mainion pesän.

  pakko tunnustaa että musta teatteri oli hyvin kaunis ja viihtyisä paikka. mutta eteenpäin on mentävä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Moon Mamma ja Liskis! Tämä tuntuu jo kodilta. :) Toivon että saan luotua tästäkin kauniin paikan.

  VastaaPoista
 6. Voisko tänne myös liittyä niinku lukijaksi häh?

  VastaaPoista