lauantai 30. maaliskuuta 2013

New blog -tunnustus

Herttileeri, meinasin unohtaa! Moon Mamma antoi hienon tunnustuksen ja aivan upeiden saatesanojen kera! <3

Kiitos kiitos!

Tämä siis pitää antaa eteenpäin uuden blogin kirjoittajalle, ja minä en ehdi niin paljon seurata blogimaailmaa, että ihan jatkuvalla syötöllä löytäisin uusia blogeja, mutta yhden olen löytänyt ja siitä pidän. Aihe on tärkeä ja rohkea, ja koska minä ehdottomasti kannatan sitä, että ihmiset uskaltaisivat avautua rakkaudelle ja esim. lähteä onnettomista suhteista joissa ollaan vain tavan ja tottumuksen tai rahan ja lasten vuoksi, niin Oma valinta? on blogi minun makuuni! Seela A., ole hyvä, tunnustus sinulle! Minä uskon, että kenenkään suhde ei kuole toisen naisen/miehen takia vaan joku toinen tulee kun suhde on jo kuollut. Eikä elämä ole mikään kaava. Miksi kummassa pitäisi edes olettaa, että on yhdessä saman ihmisen kanssa suurin piirtein kehdosta hautaan? "Sen Oikean" voi löytää myös ollessaan avioliitossa jonkun toisen kanssa, ja kyllähän ihmiset nyt muuttuvat, herran tähden sentään. Maailma on niin täynnä ihmisiä, että harvoin se yksi täyttää kaikki tarpeet koko elämän ajaksi. Minä kannatan vapautta, ehkä vähäsen polyamoriaa, ja ainakin sitä, että ihmiset kuuntelisivat sydäntään eivätkä hajottaisi sekä itseään ja toista sillä, että ovat yhdessä jonkun kanssa vain järkisyistä mutta silti esim. ajattelevat koko ajan jotakuta toista... Pelkkä "kun näin on sovittu papin edessä" ei oikeasti ole hyväksi kenellekään, eikä rakkaus ole sitä että sitoo jonkun itseensä hamaan hautaan asti. Rakkaus ei ole pelkoa ja manipulointia eikä ainakaan omistamista.


2 kommenttia:

  1. Kiitos ja Kumarrus!
    On niin helpottavaa, että joku muukin ajattelee näin.. Kun on saanut liikaa pahoja katseita ja silmän pyörityksiä ja "no eihän tuo järkevää ole"-kommentteja, niin tämä tuntuu hyvälle. Kiitos kiitos kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Seela A, ei kestä! :) On meitä muitakin näin ajattelevia, mutta harva viitsii sanoa mitään ääneen, koska monet sitten paheksuvat ja pyörittelevät (kateellisia?) silmiään. Jos elämän tarkoitus on se että eletään niin järkevästi kuin mahdollista niin phahhah! :D Minen ainakaan semmoiseen rupea.

    VastaaPoista