tiistai 16. huhtikuuta 2013

Läpi repaleisen kevään

Kammottava ahdistus monta viikkoa, vaikka kaikki on hyvin, PMDD ryskii päälle, eikä raha tee onnelliseksi, vaikka sillä saa kaikkea, mikä oloa helpottaa, kuten esimerkiksi matkoja ja lääkkeitä ja suklaata. Missä on kevät? Lumet sulaa ja linnut laulaa, aurinko puuttuu. Aina sataa, kylmä kosteus luikertelee varpaisiin ja vaatteiden alle ja taivas on pilvestä harmaa. Onko kesä taas yhtä pitkää lokakuuta?

Kolme matkakohdetta alkaa P:llä - tuleeko kesä olemaan peestä? Kaksi tai kolme matkaa ulkomaille, kaksi kotimaahan, onneksi ei kotona ehdi homehtua! Kevät on täynnä synttärijuhlia, mutta aurinko puuttuu. Elämä on jumissa. Kuinka jumissa se olisikaan, jos olisin töissä vuodesta toiseen ja rajoittaisin kaiken työpaikan ja kauppareissujen väliin... (Se olisi niin jumissa että päälläni olisi jo raskaat mullat.)

Jokainen päivä tuntuu sunnuntailta.

Huhtikuu ei ole koskaan ennen ollut tällainen.

2 kommenttia:

  1. Se pieni perussuomalainen kateus meinaa nostaa päätääsä: voi kun itsekin olisi mahdollista matkustaa kaksi-kolmekertaa ulkomaille ensi kesänä..

    Mutta olen päättänyt olla perusnega eli oikein hauskaa kesää ja matkoja! Nauti :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, en minäkään ajatellut että moinen matkailu olisi mahdollista, sitten vaan varasin ne reissut. :O

    Ja tosiaan aion nauttia! Ihan tarpeeksi kauan on oltu neljän seinän sisällä tai kotipihassa yksin lapsen kanssa, nyt koittaa edes pieni vapaus ja seikkailu!

    VastaaPoista