lauantai 1. helmikuuta 2014

Lyhyet kuulumiset

Ensimmäinen helmikuuta on ihan hyvä päivä kirjoittaa unohdettuun blogiin!!! Meille kaikille kuuluu hyvää, olen vain ollut kiireinen ja laiska. Lisäksi loppuraskaus meni ihan päin strömssöötä, sain lievän raskausmyrkytyksen ja vietin sairaalassa kaksi viikkoa (Kätilöopistolla oli IHANA henkilökunta mutta kyllä silti kyrsi jo ensimmäisen viikon lopussa makoilla siellä), vaikka ongelma oli vain kohonnut verenpaine. Toinen rintaperillinen yritettiin saada ulos joulukuun ekoina päivinä ja se sektioitiin neljäntenä, kun ei siitä taaskaan tullut muuten mitään. Tyttö oli mahdottoman pieni rääpäle, mutta on jo voimistunut ja kasvanut hienosti!

Poloniukset olivat alkuun apuna, tänään rintaperillinen sai nimen, ja täällä me muhimme kotosalla enimmäkseen. Olen tuhat kertaa enemmän vauvaihminen kuin raskausihminen! Ei nimittäin ahdista eikä kiukuta enää. Kahden kanssa yksin on kyllä uskomattoman rankkaa ja kiireistä, mutta onneksi Maud on päiväkodissa, jossa on kavereita ja ulkoilua ynnä muuta.

Talvi on ihanaa aikaa mutta ulkoilun ja pukeutumisen takia odottelen kyllä kevättä...

(Niin ja seuraan kyllä ihmisten uusiakin blogeja, en vain jaksa ehkä kommentoida kovin usein, missään!)

4 kommenttia:

 1. Hassu juttu, mä just päivä tai pari sitten blogeja lukiessani mietin, että mitähän sulle kuuluu.

  Onnea uudelle tulokkaalle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla teistä ja että kaikki on mallillaan. Mäkin olen tuhat kertaa enemmän vauva- kuin raskausihminen, olen huomannut. Ja kevättä odotellaan täälläkin. Onnea toiselle rintaperilliselle nimestä. :)

  VastaaPoista
 3. onnenhalaus Liskolandiasta!
  miten tää aika taas on tälleen mennyt?

  oliskohan privaattipostin aika taas? kuviakin kaipailen.
  tarvitaanko luutaa?

  VastaaPoista
 4. Mää oon niin saamaatoon.... :D Mutta ehkä taas jonain päivänä ehdin ja viitsin tänne kirjoittaa!

  Liskis, luuta olisi ihana! <3 Yritän saada mailia ja kuvia aikaan sinnepäin... :)

  VastaaPoista